O nama

Euroline d.o.o. je osnovan 1992. godine u Rijeci kao obiteljska tvrtka. Trenutno zapošljavamo sedam djelatnika u komercijali na adresi Ružićeva 5 i u skladištu u Dražicama, Potčudnić 3. Osnovna djelatnost tvrtke je dobava i prodaja asortimana iz metalne branše. Naša snaga se temelji na dugogodišnjoj poslovnoj suradnji sa talijanskim tržištem, posredstvom tvrtke Rival Trst, poslovnim mostom s nizom renomiranih centara obrade čelika i čeličana.

Misija

Osim marljivosti i dugogodišnjeg iskustva u trgovanju metalom, naši djelatnici su kroz usavršavanje i praćenje tržišta dobro upoznati s novim materijalima i trendovima tehnologije čelika i ostalih metala. Uz ekološki održivo djelovanje želimo pridonijeti razvoju tržišta i domaće proizvodnje da bi poboljšali kvalitetu života i opće blagostanje.

Vizija

Euroline d.o.o. teži postati kompetitivni referent metalnih proizvoda na tržištu, kojem pristupamo sa maksimalnom odgovornošću po pitanju kvalitete, cijene, brzinom isporuke i širinom ponude, čak i rijetko dostupnih materijala.

Cilj

Brzina i učinkovitost u ispunjavanju potreba naših kupaca.

ponuda